KONA TIL FRODE BERG: - Jeg skjønte det var noe, men han ville ikke snakke
3:34
4,629
Reddit
DESPERAT: Kona til den spionsiktede Frode Berg sitter igjen i Kirkenes, full av spørsmål. Ordføreren i Sør-Varanger kommune mener e-tjenesten ikke tar ansvar og Øystein Hansen, leder for støttegruppa, kaller myndighetenes håndtering av saken for skammelig. Dagen etter avsløringene om at Frode Berg var kurér for norske e-tjenester preges det lille lokalsamfunnet, 7 kilometer fra grensen til Russland. Video: Nicolai Delebekk

Kommentarer
  • Валентин Исаев
    Валентин Исаев

    Det ville være hyggelig å se flere russiske spioner tatt i Norge for ulovlig virksomhet. Ta 6 russiske spioner, send 3 direkte til FBI i Amerika hold dem i amerikansk fengles et par måneder og Frode Bergg vil komme tilbake til Norge på juleaften 2018. Putin skal settes på kne. Det vil i betydelig grad hjelpe å normalisere utviklingen i relasjoner mellom Norge og Russland.

  • teknofil007
    teknofil007

    Man skylder på myndighetene og andre som skal ha fått han in i dette. Men han har nå gjort det selv. Han har også vært på flere slike turer før. Han som er grenseinspektør er ikke så naiv. Han kjenner Russland bedre en de fleste. Først så gråt han og skjønte ingen ting. Etter noen uker sprakk det og han fortalte alt og om turer før også. Tror vel ikke Norske myndigheter er så glade heller. Kodeksen for spioner hold kjeft si ingenting. Norske myndigheter kan ikke stå for åpen tv og si ja vi sender spioner til Russland. Ingen land innrømmer skyld. Dette vet Frode også. ER du med på leken må du tåle steken. Konsekvensene er enorme om du blir tatt og dette viste han. Hele denne saken er latterlig.

Neste
DAGBLADET
0:09
939